0
Domaći fudbal

ELITE NEON CUP: Partizan sa 12 golova ‘častio’ Voždovac, a starija grupa Brodarac sa ‘sedmicom’

Objavljeno: 01.09.17 u 23:30

Danas je na terenima Ade Ciganlije odigran drugi dan trećeg po redu Elite Neon Cup, a obeležio ga je Partizan sa dve pobede i jednim porazom.

Na teren su prvo izašli momci uzrasta do 12 godina, a ubedljiv je bio Partizan. Crno-beli su sa 12:0 bili bolji od Voždovca i sa gol razlikom 19:2 se već plasirali u polufinale, iako im je ostao još jedan duel protiv APOEL-a sa Kipra. U istoj grupi je Zemun sa 2:1 bio bolji od tim iz Nikozije.

U drugoj grupi su Rad i Altina igrali 1:1, dok je Čukarički sa 4:0 deklsirao Telepotik i plasirao se već među četiri najbolje ekipe uzrasta do 12 godina.

Kod dečaka do 14 godina na Elite Neon Cupu odigran je dupli program, Partizan je u svojoj grupi pobedio Brodarac sa 7:0, a potom je remizirao sa Radom 0:0. ‘Građevinari’ su pre remija sa crno-belima pobedili Olimpiju sa 1:0. Čularički je do polufinala stigao pobedom nad Voždovcem 1:0, dok je Altinordu bio bolji od A.C.S. Juniorul 2:0. U borbi za finale u subotu se sastaju Partizan-Čukarički i Altinordu iz Turske i Rad.

Kod momaka 16 godina Partizan je poražen od Rada sa 3:0, dok je ACS savldao Čukarički 1:0. U polufinalu se sastaju Altinordu-Olimpija i Rad-ACS.

 

Evo kompletnih rezultata dana:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter