0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJI DAN PRELAZNOG ROKA: Umesto dolazaka, četiri odlaska iz Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 31.08.17 u 10:10

U toku dana će čak trojica fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana napustiti tim.

Iako je poslednji dan prelaznog roka uglavnom ‘namenjen’ za dolaske, Zvezda će iskoristiti priliku da smanji broj igrača.

Danas slede odlasci iz Zvezde, ali navijači mogu mirno da spavaju pošto klub napuštaju igrači koji nisu u planovima trenera Vladana Milojevića. Jedino mladi Brazilac Viveiros ima povratnu kartu i desni bek će se kaliti u Bežaniji na pozajmici.

Ugovori se raskidaju sa Senićem, koji je na pragu angažmana u Mađarskoj gde će igrati za tamošnji Šiofok g i Miloševićem. Levi bek bira između dva prvoligaša. Još jedan od onih koji će otići na pozajmicu jeste i Vanja Vučićević, on će igrati za Borac iz Čačka.

Juče je vezista Andrija Luković poslat u komšiluk na pozajmicu, u Voždovac.

Posle tri dana odmora crveno-beli se ponovo okupljaju danas i kreću da se spremaju za nastavak sezone, a sledeci meč 9. septembra sa Javorom u Ivanjici i zatim 14. septembra u goste u okviru Lige Evrope stiže BATE Borisov.

Obaveze u reprezentativnim selekcijama imaju: Kanga, Boaći, Stojković, Adžić i Babić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter