0
Fudbal

FOTO: FSS

MLADI SU SPREMNI: Jedna povreda pred nejaki Gibraltar (FOTO)

Objavljeno: 31.08.17 u 15:20

Mlada selekcija Srbije odmeriće snage sa Gibraltarom na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2019. godine igrati u Italiji.

Sutra će u Jagodini snage odmeriti Srbija i Gibraltar od 18 časova.

U našoj kvalifikacionoj grupi se još nalaze Rusija, Austrija, Makedonija i Jermenija. Ped početak kvalifikacija je pred novinae stao Goran Đorović, novi selektor ‘olića’.

– Jedva čekamo početak meča protiv Gibraltara, koji će otvoriti naš put kroz kvalifikacije. Momci su zaista ozbiljni, rešeni da pruže maksimum i već od starta pokažu pobedničke ambicije koje ćemo imati u svim utakmicama. Gibraltar je samo prvi u nizu rivala, bićemo maksimalno koncentrisani i nećemo dozvoliti nikakvo opuštanje. Nema velikih i malih utakmica, sve su podjednako važne i to je moto od kojeg nećemo odustajati, kazao je Đorović.

Kapiten mlade reprezentacije je fudbale Benfike Andrija Živković koji će sasvim izvesno sutra u prvoj postavi predvoditi svoje saigrače.

– Ja očekujem težak duel, ali priželjkujem da brzo postignemo gol, jer tada bi bilo mnogo lakše. Dakle, brzo vođstvo je najbolji način da budemo rasterećeni i pokažemo sve što umemo. Ova generacija ima potencijal, tu je novi selektor i stručni štab, sjajno smo se uklopili i postali kompaktan tim. Siguran sam da ćemo u Jagodini to i dokazati, poručuje kapiten Andrija Živković.

Pred utakmicu sa Gibaltarom povredu je doživeo defanzivac Bordoa, Milan Gajić, koji neće biti u konkurenciji za tim.

FOTO: FSS
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter