0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Pripreme Beograd, 12.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DOŠAO RED NA ODLASKE: Transfer rok ističe, a Partizan pušta pomalo zaboravljenog igrača (FOTO)

Objavljeno: 31.08.17 u 20:03

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je da je transfer rok što se tiče dolazaka zatvoren, ali ne i kada se radi o odlascima.

Fudbaleri Partizana su u četiri poslednja dana dobili isto toliko novajlija, potpisima Zorana Tošića, Milana Mitrovića, Nemanje Antonova i danas Ognjena Ožegovića. Red je došao i na odlaske.

Kako saznaje HotSport, pomalo zaboravljeni Alen Stevanović će karijeru nastaviti u komšiluku, u Bugarskoj. Tamošnji velikan, Levski, je veoma blizu da dovede krilnog napadača koji je već duže vreme van terena zbog povrede iz prolećnog dela prošle sezone.

Stevanović je vukao povredu još od 4. marta prošle godine i ‘večitog’ derbija, ali je poslednjih dana gotovo spreman da ponovo zaigra i to će, najverovatnije, činiti u dresu novog kluba.

Prema poslednjim informacijama, u pitanju je transfer bez obeštećenja, pošto će Partizan da mu izađe u susret, da mu odrešene ruke i pusti ga kao slobodnog igrača.

Iz Minhena i čuvenog doktora Ludviga Zebauera je dobio ‘mig’, koji ukazuje da problema sa povredom više nema, a kako više zbog odsustva nije bio ni u planu trenera Đukića, ponuda Levskog mu u smiraj prelaznog roka dolazi u idealnom momentu.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter