0
Fudbal

ŠTA MU BI: Humels rizikovao skokom u bazen, upozoren od reprezentacije (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.17 u 21:35

Čelnik nemačke fudbalske reprezentacije podsetio je danas reprezentativca Matsa Humelsa na odgovornost, nakon što je igrač Bajerna iz Minhena sa balkona skočio u bazen.

Humels je početkom nedelje na društvene mreže postavio video snimak kako sa ivice balkona skače u bazen, uz haštag ‘ne pokušavajte ovo kod kuće’.

Generalni menadžer reprezentacije Oliver Birhof rekao je ‘da bi bilo mnogo gore da je Humels skočio na glavu’.

– Inače nismo policija za društvene mreže naših reprezentativaca kada ne igraju, ali jednostavno moramo da ih podsetimo da sve što kažu i urade mora da bude za primer, rekao je Birhof.

Humels se sa reprezentacijom Nemačke priprema za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Češke 1. septembra u Pragu i tri dana u Kajzerslauternu protiv Norveške.

Nemačka je prva na tabeli sa svih 18 bodova u Grupi C, Severna Irska je druga sa 13, a Češka ima devet bodova. Azerbejdžan je četvrti sa sedam bodova, Norveška ima četiri, a San Marino je na poslednjem mestu bez bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter