3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PONOVO O DUGU: Vujošević ‘zapretio’ Partizanu

Objavljeno: 30.08.17 u 19:10

Nastavlja se aktuelna priča o dugu koji Partizan ima prema svom bivšem treneru.

Pored toga što se po društvenim mrežama vrtela poruka podrške od strane košarkaškog kluba proslavljenom treneru, Duško Vujošević je izjavio da ga niko nije zvao iz Partizana.

– Baš niko. Zvali su me samo iz fudbalskog kluba Milan Obućina i Miloš Vazura, koji je ponudio pomoć. Ni ne treba da zovu, samo očekujem da se pobrinu da mi dug bude isplaćen. Milom ili silom, izjavio je Vujošević.

Nekadašnji trener crno-belih je još rekao da je novac zaradio pravno i moralno, te da želi da mu on bude i isplaćen. Ljubav prema Partizanu nije prodavao već je istinski imao, dodao je još selektor Bosne i Hercegovine.

Vujošević se još osvrnuo i na pogoršano zdravstveno stanje koje ga je omelo u tome da se poptuno posveti poslu u reprezentaciji iz komšiluka.

– Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Zahvaljujem svima na podršci, bilo je onih koju navijaju za Partizan i onih koji podržavaju Zvezdu, ali i onih koji ni za koga ne navijaju a prosto me cene, zaključio je Dule.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter