13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVOME SE GROBARI NISU NADALI: Stigla ponuda iz Emirata, ‘kičma’ Partizana možda napusti Humsku!

Objavljeno: 30.08.17 u 10:10

Na fudbaleru je da se odluči želi li u Dubai, a ako se slože kockice zameniće ga Zdjelar iz Olimpijakosa.

Nije tako davno u Partizanu bilo prometno u finišu prelaznog roka, kada su u pitanju dolasci, ali moguć je jedan posao i u suprotnom pravcu.

Kako saznaje HotSport Brazilac Everton ima unosnu ponudu da se preseli u Dubai, ali vezista još vaga i moraće da prelomi do petka. Ekipa iz Emirata spremna je da ispuni uslove obe strane, mada se čini da bi ‘karioka’ možda želeo i da ostane u Partizanu, pa da tek u januaru  ode u Kinu.

Za njega je već dva prelazna roka zainteresovan bivši klub Bugarina Valerija Božinova, kineski drugoligaš Meižu Haka.

FOTO: STARSPORT

Ukoliko ostane u Humskoj, kao i Radin, Jevtović i Kosović za koga postoji interesovanje iz Evrope, onda je jasno da u ‘gužvu’ za mesto u ekipi na sredini terena neće doći Saša Zdjelar iz Olimpijakosa. ‘Zlatni orlić’ čeka ishod i nečiji odlazak iz Partizana, kako bi popunio eventualnu rupu ‘u vezi’.

Pošto za njih neće biti mesta, u potrazi za novim ekipama su Lazar Ćirković i Alen Stevanović mada je za njih sužen izbor, bez obzira što Partizan želi da im verovatno izađe u susret i pusti ih kao slobodne igrače.

FOTO: STARSPORT
0
0

13 Komentara

  1. Nije on kicma tima!Leonardo je bio kicma,mnogo bolji igrac!Evertona je dobro menjao Jevtovic!Olimpijakosu je poklonio gpl u Beogradu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ilijevj e morao ranije razmisljati o zameni za Evertona Luisa Bilhera! On najverovatnije mora biti prodat a evo razloga.Ima 29 g. , i jos jednu godinu ugovora/ a dostigao je maximalnu cenu od 2,5 mil. evra. Ako oni imaju ponudu ne manju od cene TM-a, onda on ode sigurno. Jedino da Eviju ponude produzenje ugovora makar za godinu-dve pa da odigra Ligu Evrope i jos nabije cenu, onda bi mogao ostati. To bi bila racionalna odluka i za njega i za klub. Evi je jedan od kljucnih igraca ekipe i dozvoliti njegov odlazak sada, kad je neizvesno dovodjenje pouzdanog zadnjeg veznog, bilo bi ludost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter