0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV OTVORIO KARTE: Evo šta je rekao o Markoviću i Zdjelaru

Objavljeno: 30.08.17 u 23:30

Dosta toga se dešava u Humskoj ovog leta što se prelaznog roka tiče.

Među aktuelnima su Saša Zdjelar i Lazar Marković o kojima je sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, danas govorio.

Sudeći po njegovim rečima, teško da će neko od njih dvojice poslednjeg dana prelaznog roka preći u crno-beli tabor.

– Navijačima mogu da otkrijem da smo zaista bili u pregovorima sa Lazarom Markovićem ali Liverpul drži cenu od 15 miliona evra i glatko je odbio nekoliko dobrih ponuda koje nisu bile na tom nivou. Mi smo pratili situaciju i čekali trenutak, krenuli smo u poslednjih dan, dva i ostaje da vidimo da li će to biti dovoljno. Ne zavisi samo od nas, kada je igrač u pitanju to nije sporno. Čak i ako se transfer ne desi sada, to je pokazatelj šta mi radimo i kuda idemo. Mi sada pucamo samo na najače i one koji imaju potencijal i kvalitet za evropski fudbal, rekao je Iliev u poslednjem izdanju ‘Partizanovog vesnika’.

Kako je iz Partizana najavljeno, crno-beli bi trebalo da poslednjeg dana prelaznog roka dobiju novo pojačanje, a sasvim izvesno to neće biti vezista Olimpijakosa, Zdjelar.

– Saša je igrač koji je nama izuzetno interesantan, još jedan zlatni dečko našeg fudbala. Mi smo krenuli u razgovore sa predsednikom Olimpijakosa vezano za Zdjelara. Sa ljudima iz Olimpijakosa imamo odličan odnos i tu se otvorila mogućnost ali moramo da vodimo računa o našim igračima koji su mnogo dali i daju Partizanu. Tek ako bi neko bio zadovoljan inostranim angažmanom otvorio bi se prostor za Zdjelara. Do tada, mislim da bi njegovo dovođenje bilo preterivanje, barem kada je ovaj prelazni rok u pitanju. Ta priča je dugo aktuelna i ukoliko se nešto ne desi sada ne znači da se neće desiti u januaru. Nama je prioritet napadač i to nam je jedina pozicija koja je ostala nepokrivena, dodao je Iliev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter