0
Evrobasket 2022

HRVATSKA LEGENDA: Plašim se Srbije i Letonije, Ražnatović radi protiv naše košarke!

Objavljeno: 30.08.17 u 17:26

Legendarni hrvatski stručnjak Mirko Novosel govorio je o šansama reprezentacije na Eurobasketu, ali je pomenuo i srpskog menadžera Miška Ražanatovića.

Mirko Novosel je rekao da ga brine osmina finala, gde bi protivnik Hrvatske mogle da budu selekcije Letonije ili Srbije.

– Što se tiče osmine finala, moram da kažem da se plašim te utakmice jer u borbi za četvrtfinale možemo ići na odličnu Latviju ili jednako opasnu Srbiju. U toj drugoj grupi još su domaćin Turska i uvek opasna Rusija sa Švedom – rekao je Novosel.

Ante Žižić i Ivica Zubac neće nastupati na Evrobasketu, a Novosel je posebno kivan na našeg menadžera Miška Ražnatovića.

– Posebno mi je žao oko sitaucije sa klincima koji ne igraju. Pa pogledajte ko vodi Zupca i Žižića? Menadžer im je Miško Ražnatović, koji sigurno nije prijatelj Hrvatske i gleda svoj interes. Znam puno ljudi u NBA i, verujte, odluka je na igračima hoće li igrati ili ne – jasan je za Tropal.hr bio Novosel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter