in , , ,

HOTSPORT SAZNAJE: Trener koji je bio na pragu da Partizan dovede do evropskog proleća pronašao klub

FOTO: STARSPORT

Zoran Kiza Milinković pronašao je novi angažman, od sada radi u Premijer ligi BIH, to jest klubu koji se ovog leta vratio u ‘elitu’.

Dogovor je postignut, a sledi nova stanica u karijeri bivšeg trenera Partizna Zorana Milinkovića (49), koji karijeru nastavlja u Borcu iz Banjaluke. Srpski stručnjak je posle osvojene titule sa Partizanom i ulaska u Ligu Evrope napustio Humsku, a posle epizode u Arisu čekao je novi angažman. Latio se posla u klubu za koji je igrao godinu dana u sezoni 92 – 93, kao pozajmljeni igrač.

Nekoliko puta su čelnici Borca želeli da popularni Kiza preuzme kormilo, a pred ovu sezonu nisu uspeli da utanače uslove saradnje, ali se upornost isplatila i ugovor je parafiran do juna 2018. godine.

Banjalučani su se vratili u Premijer ligu BiH, ali rezultati nisu bili po meri i došlo je do promene na klupi. Milinković je preuzeo „vruć“ krompir i malo olaksavajuća okolnost je da će imati vremena do 9. septembra i nastavka takmičenja da upozna igrački kadar.

Popularni Kiza je svakako spreman da ispuni misiju i pokazao se kao trener sa vizijom, koji je zaslužan za uspon Vojvodine, Voždovca, OFK Beograda i Anortozisa.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VOŽDOVAC: Čast nam je da predstavimo evropskog prvaka (FOTO)

KOLAPS ZVANI ‘LIGA EVROPE’: Zvezda i Partizan su odložili već jedno kolo, sada će i drugo, a evo kada će sve nadoknaditi…