4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ožegović ne ide u Partizan, već…

Objavljeno: 30.08.17 u 16:38

Pojavila se vest da je Ognjen Ožegović blizu Partizana, ali se mladi napadač ipak seli na istok za mnogo veći novac, saznaje HotSport.

Izbor Ognjena Ozegovića je bio da posle Kine dođe u Čukarički i radi sa Nenadom Lalatovićem, baš kao i u mladoj reprezentaciji Srbije, a sada će se to dobro unovčiti. Kako saznaje HotSport, golgeter ekipe sa Banovog Brda seli se u Rusiju, a posle lekarskih pregleda staviće potpis na ugovor sa Amkarom iz Perma. Saradnja je na dve godine i svakako da je golgeter pred novim izazovom u karijeri. Dobra statistika je vazna za napadača, a za Čukarički je na 31 utakmici postigao 17 golova.

Eksplodirao je pod palicom Lalatovića i u Vojvidini, a bio je tvorac istorijske eliminacije Sampdorije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pre više od godinu dana. Njegovu ulogu preuzeće Ognjen Mudrinski, koji je golom na Banjici doneo tri boda ‘brđanima’ i svakako je dolazak Ovusua pun pogodak.

Podsećamo da je u prelaznom roku iz Čukaričkog otišao Nemanja Radonjić u Zvezdu, a njegov imenjak Obradović je izabrao ukrajinski Stal.

Pojedini mediji su danas pustili da bi bivši fudbaler Crvene zvezde mogao u Partizan, ali HotSport ima informacije da je reč o opipavanju pulsa.

0
0

4 Komentara

  1. Neee bre njega….teski gan…..ima djole tawamba ako niste u mogucnosti da spica dovedete, mada sumnjam i ocekijem ga u nareenim satima….pored ovakvog finisa sa ova tri super pojacanja, uz postojeci kadar, nadam se jis kvalitetnom spicu…a ako dodje i zdjelar, vrh

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje da ne dodje. Ovo je očajan potez jer ne mogu naći napadača. Imaju još jedan dan i ako ne uspeju naći ozbiljnog napadača biće to teška sezona.Loše odradjuju prelazni rok. Sve u minut do 12. A sve napadače prodadoše. Katastrofa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter