8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVEK SA DVA LICA: Srbija ga vratila u život, a on udario po ‘njoj’! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.17 u 14:55

Ajzea Ostin proveo je prethodnih godinu dana u Beogradu, ali mu se život u Evropi nije svideo, jer je za Amerkanca novac iznad svega, a u Kini ga ima.

Došao je Ajzea Ostin u FMP da oživi karijeru prekinutu povredama i raznim bolestima. Sve je bilo predivno u Beogradu, zahvaljivao se Amerikanac i rekao da će se vratiti, jer mu je želja da obuče dres Crvene zvezde. Posle dva meseca u najmnogoljudnijoj zemlji sveta se predomislio.

Naime, Ajzea Ostin sada kaže da se više nikada ne bi vratio u Evropu, a razlog je novac, to jest redovne ispalte.


– Završio sam sa Evropom! Nikada više. Ostaću u Aziji, novac je sjajan, uvek na vreme, a sezona ne traje ubitačnih 10 meseci. Mislite da je sjajno igrati u inostranstvu. Možda prvih nekoliko nedelja, kada si uzbuđen – napisao je Ostin na Tviteru.

A, onda je udario po Srbiji.

– Moje iskustvo u Srbiji je bilo smeće, volim Kinu.

0
0

8 Komentara

  1. A KAKO LOVERNJ, BERTANS I JOS MNOGO DRUGIH, BIVSIH IGRACA INSTITUCIJE SE TAKO NEPONASAJU, VEC HVALE I VELIKANA PARTIZANA I SRBIJU SA SVIH KRAJEVA SVETA?!IZGLEDA DA IPAK POSTOJE, TI CUVENI CASOVI LJUBAVI I STVARAJU ODNOS ZAJEDNISTVA KOJI NIKAD NE PRESTAJE!DEFINITIVNO SAMO JE PARTIZAN JEDNA VELIKA PORODICA!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako sam dobro razumeo, kosarkas je maca, A VI STE VRATANCA!
      E pa onda da kazem, da meni maca ne smeta, A VRATANCA TREBA ZAUVEK ZATVORITI JER JE TAKO NAJBOLJE!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter