3
Domaći fudbal

DAMIJAN LE TALEK: Možda sam i jedini koji se nije obradovao pauzi

Objavljeno: 29.08.17 u 19:28

Nakon vrlo zgusnutog rasporeda, fudbaleri Crvene zvezde će imati priliku da odmore i napune baterije pred početak prvenstva i grupne faze Lige Evrope.

Jedan od retkih koji se nije obradovao pauzi je Francuz Damijan Le Talek.

-Obožavam da igram utakmice, često sam govorio da meni odgovara ritam kada su mečevi na tri dana. Možda sam i jedini koji se nije obradovao pauzi, dosadno je bez fudbala. Ipak, zaista smo imali mnogo mečeva u proteklom periodu, a tek nas očekuju velika iskušenja u septembru, tako da je dobro što ekipa ima priliku da se odmori. Iskoristićemo tri dana da napunimo baterije, a onda ćemo se vratiti još jačim treninzima kako bismo bili potpuno spremni za Superligu i Ligu Evrope“, rekao je Damijan Le Talek za zvaničan sajt Crvene zvezde.

Zvezdin univerzalac se osvrnuo i na do sada učinjeno u prvenstvu i Evropi.

-Prvi smo na tabeli, imamo odličnu gol razliku i nismo nijednom poraženi u domaćem šampionatu. Kada na to dodamo uspeh koji smo ostvarili plasmanom u Ligu Evrope na ovaj kraći odmor svi smo otišli zadovoljni. Lično se nalazim u dobroj formi od početka sezone, nije bilo nikakvih problema za mene. Dopada mi se način na koji radimo sa trenerom Milojevićem, naš stil igre je vrlo atraktivan i lep i zbog toga mogu da kažem da imam ogromnu želju da ostanem u Crvenoj zvezdi. Nikada ne možete da znate šta nosi sutra, ali moja želja je da igram Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom, istakao je Francuz.

Le Talek je prokomentarisao i večiti derbi.

-Nije bila nimalo laka utakmica, samo tri dana nakon što su obe ekipe obezbedile plasman u Ligu Evrope. Video sam na terenu da je mnogo igrača bilo umorno zbog utakmica koje su se igrale u četvrtak. Možda je baš zato ishod meča ovakav kakav jeste. Mi smo imali inicijativu tokom čitavog meča, stvorili smo više šansi, ali ovog puta nijedna lopta nije završila u protivničkoj mreži. To je fudbal, ukoliko ne postignete gol, koliko god da ste bolji, ne možete da pobedite,  poručio je Le Talek.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter