0
Domaći fudbal

KAKAV PUT: Bio na meti Crvene zvezde, trenirao sa Ajaksom, a sada ode u Inter, ali iz Zaprešića! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.17 u 21:06

Ne dešava se često da fudbaler iz Superlige Srbije ode put hrvatske lige, a pojačanje je doveo Inter iz Zaprešića i to pravo iz Čukaričkog.

Bio je jedan od najboljih fudbalera Napretka. Predviđali su mu veliku karijeru, Zvezda se raspitivala za njega, ali je on tog leta otišao na probu u Ajaks. Ipak, ugovor sa ‘kopljanicima’ nije potpisao, pa se iz Kruševca preselio u Beograd. Postao je član Čukaričkog za koji je odigrao 46 utakmica i postigao je dva gola. Sada trener ‘brđana’ Nenad Lalatović ne računa na Obenga Regana.

Vezista iz Gane se sada seli u Inter iz Zaprešića gde će nastupati godinu dana kao pozajmljen igrač. Nije poznato da li su se dva tima dogovorila oko transfera na kraju sezone, mada 23-godišnjem igraču seldećeg leta ističe ugovor. Čukarički je dolazak Regana koštao 500 hiljada evra, što je jedan od rekorda kluba sa Banovog Brda.

(Izvor: YouTube/Čukarički FK)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter