0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Posle Mitrovića, Partizan dobio još jedno pojačanje u odbrani (FOTO)

Objavljeno: 29.08.17 u 11:15

Šampion Srbije pravi sve konkurentniji tim za igranje na dva fronta u ovoj sezoni.

Crno-beli su u samo par dana dobili dva nova igrača u odbrani.

Prvo je stigao Milan Mitrović, a sledi dolazak Nemanje Antonova. Uspeo je Partizan da završi posao i sa trećim pojačanjem u finišu prelaznog roka, a utanačen je posao sa Nemanjom Antonovim, koji dolazi iz Grashopersa na pozajmicu do juna sa opcijom otkupa.

Momak iz Pančeva bio je odlučan da obuče crno-beli dres i kako HotSport saznaje sutra treba da usledi zvanična promocija levog beka u Humskoj. Na ovoj poziciji do sada je bio standardan Nemanja Miletić, a zamena Muhamed El Munir, pokušava da nađe novu ekipu u preostala dva dana prelaznog roka u većini evropskih zemalja.

Posle osvajanje svetske titule defanzivac se iz OFK Beograda preselio u redove „skakavaca“ i polakao se uklapao u tim, gde je proveo dve sezone. Na početku nove Grashopersu ne cvetaju ruže, a Antonov je „naterao gazde“ da ga puste u Partizan umesto u Ostende, koji je želeo da plati obeštećenje.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter