7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Boaći ima ponudu, ali je možda bezbolnije…

Objavljeno: 28.08.17 u 12:35

Generalni direktor Crvene zvezde potvrdio je pisanje medija o tome da je Kopenhagen zainteresovan za Ričmonda Boaćija, ali nije siguran da će napadač iz Gane biti prodat.

Zvezdan Terzić je potvrdio. Kopenhagen je zvao zbog Ričmonda Boaćija. Ipak, prodaja nije jedina opcija, generalni direktor Crvene zvezde ima plan ‘B’.

– Imamo ponudu Kopenhagena za Boaćija, ali ćemo videti u narednim danima. Jer, imamo ponude i za druge igrače, možda je bezbolnije prodati nekog drugog – rekao je Zvezdan Terzić za Informer.

Prvo idu konsultacije sa ljudima iz finansija, kada se vidi kakvo je stanje u kasi, doneće se odluka o odlascima.

– Prvo ću da razgovaram sa ljudima iz finansija, da vidimo kakav nam je plan rashoda i prihoda, kakve su nam obaveze za tekuće poslovanje, a kakve za vraćanje starih dugova, za reprograme prema bankama, troskovi za investicije… U skladu s tim ćemo i doneti odluke za ponude koje imamo – zaključio je Zvezdan Terzić.

Navodno, Crvena zvezda na stolu ima ponudu od četiri miliona evra za Boaćija od Kopenhagena, a nezvanično Rubin i Lokomotiva iz Moskve razmišljaju da ponude milion više.

0
0

7 Komentara

  1. Ovo je samo spin Zvezdinog menadžmenta! Ma zamislite, kao da smo mi navijači Zvezde ovce. U tekstu se kaže da su navodno moskovska Lokomotiva i Rubin zainteresovani za Boaćija?! Kakva budalaština! Posetio sam sajtove Lokomotive i Rubina a na njihovim sajtovima ni najmanje reči o Boaćiju, dok su drugi igrači veoma napadno najavljeni, kao moguća pojačanja! Ko će, u Rusiji, za Boaćija da se intersuje, kada je u dve utakmice sa ruskim Krasnodarom nije pokazao apsolutno ništa. Posle ove dve utakmice je došao derbi sa Partizanom, gde Boaći takođe ništa nije pokazao! Na žalost, on će ostati u Zvezdi da io daljeg zauzima mesta našim mladim i perspektivnim igračima Vučićeviću i Joveljiću! Njegov domet su Javor, Radnik, Bačka i Florijana, sa Malte! U LE se neće videti, ali biće kasno za ove profitere iz Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. ako se moze uzeti 12 mil. obavezno prodati jer mi imamo nase igrace nasu decu. uzeti pare smanjiti dug forsirati nasu decu i to je to.
    stranci ce ubrzo biti nezadovoljni.

    0
    0
    Odgovori
    • Је л’ се ти то спрдаш с овом цифром, ил’ си озбиљан? Нисам могао протумачити је ли твоја порука саркастична или си само одаламио бројку ко да причаш о динарима…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter