0
Tenis

FOTO: STARSPORT

US OPEN: Jelena Janković nije mogla dalje od prvog kola

Objavljeno: 28.08.17 u 19:30

Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je već na startu Otvorenog prvenstva SAD od Čehinje Petre Kvitove sa 2:0 u setovima.

Nekadašnja svetska teniserka broj jedan se nije predugo zadržala u Njujorku, pošto je već na startu naletela na ‘minu’, mnogo bolje rangiranu Čehinju Petru Kvitovu.

Jankovićeva je pružila dobar otpor, u oba seta je bila nadomak ‘taj-brejka’, ali nije uradila ništa više od toga. Kvitova je dva puta sa 7:5 odnela pobedu posle nešto više od sat i po vremena.

Prvu prednost Srpkinja je imala na startu drugog seta kada je povela sa 2:0, zatim je uspela da dođe do 5:3 i servisa za osvajanje seta, ali je dozvolila rivalki da se brzo vrati u meč i kasnije u 12. gemu napravi odlučujući ‘brejk’ za pobedu.

Petra Kvitova sada u drugom kolu US Opena čeka bolju iz duela Francuskinje Aliz Korne i Heder Votson iz Velike Britanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter