4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRANCI O DERBIJU: Srbi su ludaci, a ne Torcida (FOTO)

Objavljeno: 28.08.17 u 12:15

Srpski ‘večiti derbi’ postao je turistička atrakcija, sve je više stranaca koji dolaze da gledaju duele Crvene zvezde i Partizana, a mnogi i preko interneta prate šta se događa u Beogradu.

Ko je od stranaca sinoć bio na stadionu ‘Rajko Mitić’ se pokajao ako je došao da gleda fudbal, pogotovo u drugom poluvremenu. Ko je došao da posmatra ‘bitku’ na tribinama nije se pokajao, a takvih je bilo. Društvene mreže su vrlo brzo bile pune slika sa stadiona ‘Rajko Mitić’. Dominirali su Englezi, a jedan od njih, verovatno navijač Evertona, je prozvao splitsku Torcidu.

 

0
0

4 Komentara

  1. И нама је паљење ове индијанске батре на југу за понос? Треба нас затворити у резерват као Индијанце и доводити туристе да нам се чуде(мада од овога нисмо далеко)

    0
    0
    Odgovori
  2. Na holandskom: prilično dosadan derbi od strane partizana, ali veličanstveno odavanje pošte jednom navijaču koji je preminuo ove nedelje ( malo je omanuo datum)

    0
    0
    Odgovori
  3. sta pise? ne razumem engleski, da razumem pratio bih strane medije, ne domace. mislim da su neuporedivo profesionalniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter