2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONUDA NA STOLU: Nemci čekaju odgovor Zvezde za kupovinu Holanđanina

Objavljeno: 28.08.17 u 18:50

Odbio je Genčlerbirligi, hteo ga je Kajseri, a sada su Nemci poslali ponudu Crvenoj zvezdi za Mičela Donalda.

HotSport je pre dve nedelje najavio da postoji interesovanje Frajburga za Mičela Donalda, ali za obeštecenje od milion evra, što je malo više od klubova iz Turske, koji su hteli da izdvoje oko 750.000 evra.
 
Holanđanin je sinoć posle 155. derbija najavio da želi da ostane. Ranije je razgovarao da produži ugovor na godinu dana i po novom bi zarađivao umesto 240.000 evra sa bonusima blizu 400.000 evra. Znatno povećanje su izneli crveno-beli da bitna karika ostane u klubu.
 
Bundes liga jeste izazov, ali visina plate nije mnogo veća nego u Beogradu (oko 100.000 evra), gde je Donald sa porodicom već dve godine, a ovde je dobio i drugo dete. Uloga vođe i emocije prema navijačima su „naterali“ Donalda da ostane bar do kraja prvog dela sezone. Kako saznajemo Zvezda do sutra uveče treba da se izjasni, ali za ovaj sklop ekipe Donald vredi više od zarade od milion evra bez obzira na dolazak Nenada Krstičica.
 
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter