0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PO IZBORU ‘EUROHUPS-a’: ‘Drim-tim’ od 15 igrača koji propuštaju Eurobasket, Teo je prva zvezda (FOTO)

Objavljeno: 28.08.17 u 15:45

Čak petinu ovog tima čine Srbi, najviše od svih reprezentacija, što dovoljno govori da je upravo reprezentacija Srbije najviše oslabljena na predstojećem Eurobasketu.

Za samo nekoliko dana počinje najveća košarkaška smotra ove godine, a na njoj će selekcija Srbije, prema najavama, ići na zlato. Ipak, do njega će doći znatno teže bez nekoliko igračina sa spiska koji je sastavio specijalizovani košarkaški portal ‘Eurohups’.

Čak trojica Srba su na ovom spisku, prednjači Miloš Teodosić, a itekako će nam nedostajati Nikola Jokić i Nemanja Bjelica. Zamislite samo Srbiju sa njima trojicom, uz Bogdanovića, Marjanovića, Jovića

No, moraćemo bez njih, baš kao što će i Španija bez još jednog nosioca ovog imaginarnog ‘drim-tima’ Serhija Ljulja i Nikole Mirotića, zatim Francuzi bez Nikolasa Batuma i Rudija Gobera, Grci bez Janisa Antetokumpa, Turci bez Omera Ašika i Erslana Iljasove, Hrvati bez Antea Žižića, Italijani bez Danila Galinarija, Litvanci bez Domantasa Sabonisa, Česi bez Jana Veselog,  Ukrajinci bez Aleksa Lena.

Preko 40 igrača iz svih reprezentacija će propustiti ovo Evropsko prvenstvo, što će takmičenje sigurno učiniti manje kvalitetnim, ali ne i trofej manje vrednim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter