3
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

OKUPILI SE ‘ORLOVI’: Muslin iznenadio novinare naknadnim pozivom jednog igrača (FOTO)

Objavljeno: 28.08.17 u 13:53

Reprezentativci Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi na početku priprema za sledeće dve operacije na putu ka Mondijalu u Rusiji.

Dve prepreke ka Rusiji, Srbiju čekaju u septembru. Možda i najvažnije, prva je u subotu od 18 časova u Beogradu protiv Moldavije, druga je protiv Republike Irske u utorak u Dablinu. Veliki broj reprezentativaca već se javio Slavoljubu Muslinu, koji je rešio da iznenadi novinare naknadim pozivom za Zorana Tošića. Krilni napadač je dolaskom u Partizan pronašao klub i dobio poziv da se vrati u nacionalni tim. Poziva za Sergeja Milinkovića-Savića još uvek nema. Evo kako je to danas bilo u Staroj Pazovi:

0
0

3 Komentara

  1. Ma covek cista dijabola jeste da ide reprezentaciji ali brate da ne pozoves sergeja to mi nije jasno covek je cist debil da nemam reci

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko si Sonja opsednut mrznjom prema Dzaji i Zvezdi i ti i ovaj Blokeza da se javno brukas i zoves coveka koji godinu dana lumpije po beogradskim splavovima i DANAS potpisao za Partizan i ti ga DANAS zoves u reprezentaciju. Uklapa ti se u sistem!!!!
    A mali Sergej ti se ne uklapa????????
    To je ono kad si vodjen mrznjom i osvetom pa postajes jadan.

    0
    0
    Odgovori
    • DOCI CE VREME KADA CE U REPREZENTACIJI IGRATI SAMO SADASNJI I BIVSI IGRACI PARTIZANA!
      ZNAM DA TE SEKJUNDRAC TO BOLI ALI PARTIZAN JE JEDINI INSTITUCIJA!
      I DA, NEMA TITULE NI OVE GODINE I AKO IMATE SUDIJE!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter