9
Domaći fudbal

KRAJ SAGE: Uroš Đuđević u Olimpijakosu, ali Partizan nije dobio ono što je tražio! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.17 u 09:33

Za Uroša Đurđevića je meč protiv Crvene zvezde bio poslednji u dresu Partizana, a sjajni napadač se seli u Olimpijakos, mada Grobari neće biti oduševljeni ovom informacijom.

Znalo se još posle mečeva sa Olimpijakosom u kvalfikacijama za Ligu šampiona da će Partizan ostati bez svog najboljeg igrača. Sada je i definitivno potvrđeno, bar u grčkim medijima, da se Uroš Đurđević seli u Pirej. Ipak, cifra koju će dobiti crno-beli je daleko manja od one koja se očekivala, te bi Grobari mogli da se razočaraju.

Naime, Partizan je za svog najboljeg strelca prošle sezone tražio 4,5 miliona evra, a dobiće milion i po evra manje. Kako prenose grčki mediji, Olimpijakos je Uroša Đurđevića platio tri miliona evra. Navijačima se ova cifra sigurno neće svideti, ali zamena u vidu Zorana Tošića bi mogla da ‘ugasi’ mogući ‘požar’.

Grobari su se juče oprostili od napadača koji im je doneo titulu u paru sa Leonardom prošle sezone:

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. Od prodaje, 500 000 eura preusmeriti na KK Partizan,tako što će se preuzeti ugovorne obaveze za 2-3 iskusna i kvalitetna pojačanja,to navijači imaju pravo da traže jer jednako vole oba kluba,a time bi zapušili usta onom zlom biću,koje pokušava da se podsmeva našem klubu ,a država sipa u njegova dva bez ograničenja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je pojacanje za Partizan! Realno, on bez Leonarda ne vredi nista. Ova tri miliona su puna kapa. Sada samo dovesti pravog centarfora i uz Bambija i Sumu da se nadaje golova.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobra cena ipak!Ne vredi ni toliko,sto se videlo u derbiju protiv zvezde!Njemu sada preti opasnost,fa upropasti svoju karijeru!Juri tamo kao muva bez glave!Precenjuje sebe!Bolje bi mu bolo da je ostao,barem jednu sezonu da redovno igra!Ovako ce biti rezerva!

    0
    0
    Odgovori
  4. E,da smo pravna drzava i da se postuje zakon, pod hitno bi se utvrdilo gde i u cije dzepove je zavrsilo 1,5 milion eura. Ne zahvaljuju se dzabe i onako javno i licemerno celni ljudi Partizana i CZ onom narcisoidnom Vucicu !?

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa…bolje išta nego ništa. Posle sukoba sa Leonardom,želeo sam da ode Brazilac,jer evidentno je bilo da zajedno ne mogu. Ali sad sam siguran da on bez Leonarda ne bi dao ni pola onih golova. Zbog hemije u ekipi,koja je posle kupa narušena,bolje što su obojica otišla.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter