2
Evropske lige

ITALIJANI BRUJE – ‘SKANDAL’: Pobesneli Mihajlović fizički nasrnuo na svoje pomoćnike! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.17 u 17:35

Na videlo celokupne italijanske i evropske javnosti ponovo je izašao vreli temperament Siniše Mihajlovića.

Torino i Sasuolo sinoć su odigrali meč drugog kola italijanske Serije A, a glatku pobedu su odneli ‘bikovi’ i to rezultatom 3:0. Međutim, ni ubedljiv trijumf nije zadovoljio Sinišu Mihajlovića u tolikoj meri da bi se izbegao eksces na klupi njegovog tima.

Naime, Mihajlović je pomoćnicima prijavio jednu izmenu, a oni su četvrtom sudiji potpuno drugu, jer je umesto Tomasa Rinkona trebalo da izađe Džoel Obi, a zanimljivo, upravo Obi je pred kraj meča postigao gol za Torino.

Kada je video propust pomoćnika, pokušao je Rinkona da vrati u igru, nije uspeo, pa je čak i fizički nasrnuo na svoje saradnike, od čega je najgore prošao nesrećni’ Lombardi.

Odmah posle meča Italijani su zatražili objašnjenje od srpskog stručnjaka.

– Utakmice odlučuju najsitniji detalji, tako da ovakvi propusti ne smeju da se dešavaju. Možda i nisam pomoćnicima najjasnije rekao ime koga treba da izvedu, ali je bilo logično da izađe Obi. U svakom slučaju, u svlačionici sam se izvinio Atiliju i Luki. Žao mi je što sam onako reagovao, ali šta da radim kad sam takav – objasnio je Mihajlović, iako ga ni dan posle meča italijanski mediji ne ‘maze’ preterano, te ovaj ispad nazivaju ‘skandalom’.

(Izvor: youtube / Streaming Pride)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter