1
Evropske lige

CARDIFF, WALES - Saturday, November 12, 2016: Serbia's Aleksandar Mitrović celebrates scoring the first equalising goal against Wales during the 2018 FIFA World Cup Qualifying Group D match at the Cardiff City Stadium. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

ZAINATIO SE: Poruka Aleksandra Mitrovića upravi Njukasla

Objavljeno: 28.08.17 u 11:48

Njukasl je protiv Vest Hema zabeležio prvu pobedu ove sezone u Premijer ligi, a posle meča stadionom se orila pesma ‘Mitros on fire’.

Gol protiv ‘čekićara’ ne menja skoro ništa kod Aleksandra Mitrovića. Još uvek nije poznato hoće li ili ne Srbin napustiti Njukasl. Mitrogol se na obazire na to i ima jasnu poruku za upravu kluba, ali i navijače.

– Imam nedovršena posla u Premijer ligi. Moja misija je da pokažem ljudima u Engleskoj sve što znam. I pokazaću im. Sada sam u Njukaslu, moja glava je ovde. Imam mnogo opcija u ovom prelaznom roku. Ako Njukasl odluči da treba da ostanem, složiću se sa tim. Samo pokušavam da se borim, da na  svakom meču dam sve od sebe,  da zaslužim više minuta na terenu i zabeležimo pobedu – rekao je Srbin posle meča.

Za Aleksandra Mitrovića se raspituju Napoli, Atalanta i Kaljari. Cena nije mala, 20 miliona funti, pa ko voli nek izvoli…

0
0

1 Komentara

  1. Idi Mitre negde gde ti je zagarantovano mesto u prvih 11…kod Beniteza ces dobijati sansu na kasicicu! Srbiji trebas u punoj formi i sa igrama u kontinuitetu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter