3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTVORENA TRKA: Posle Rusa, Turci se javili za Kangu, ali ni Zvezda ne nudi malo!

Objavljeno: 28.08.17 u 09:55

Posle šampiona Rusije Spartaka iz Moskve o ‘zdravlju’ Gelora Kange se raspituju i dva turska tima, prihvatiljiva svaka ponuda veća od dva miliona evra.

Trka za kupovinu Gelora Kange (27) je otvorena posle megdana sa Krasnodarom, a kako je HotSport najavio ponovo se javio Spartak iz Moskve da pita za cenu, koja je od juna „skočila“, ali Crvena zvezda je odbila prvi nalet. Ipak, sada su se javili iz Turske Bursa i Osmanlispor i istakli da mogu da izdvoje do dva miliona evra, što nije prihvaćeno na prvu loptu u ‘Ljutice Bogdana’.

Vezista je najavio razgovore sa čelnicima, a sve češće se spominje da će crveno-beli pokušati da po svaku cenu produže ugovor sa najboljim igračem i izdvoje za godisnju platu do 700.000 evra. Gabonac u drugoj godini ugovora zarađuje 450.000 evra. Jasno je da igrač koristi za njega pravi momenat da dodatno zaradi pojačani bonusi i nije isključeno da postane najbolje plaćeni stranac u istoriji fudbala u Srbiji.

Jedno je jasno, što novcem ne može da se kupi, jeste da je Kanga „srce tima“, da bez njega Zvezda ne može da bude ‘moćna mašinerija’ i da je potreban ovu sezonu treneru Vladanu Milojeviću. Njegovom prodajom će se zaraditi i u januaru ili u junu, ali teško mu je naći zamenu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter