0
AdmiralBet ABA Liga

STIGLA POTVRDA: Bejkera čeka pauza, Partizan dovodi zamenu za Amerikanca?

Objavljeno: 27.08.17 u 16:25

Nakon povrede Ijana Bejkera, KK Partizan će po svemu sudeći moraće da potraži novo rešenje na poziciji plejmejkera.

Košarkaš Partizana Ijan Bejker moraće na dužu pauzu zbog povrede zadobijene na treningu, potvrdio je sportski direktor Dragan Todorić. On je najavio mogućnost da klub krene u potragu za njegovom zamenom.

– Dobili smo rezultate magnetne rezonance na kojoj je Bejker bio posle povrede i jasno je da ga čeka pauza. Sačekaćemo da prođe vikend. U ponedeljak bi trebalo da bude više vesti po tom pitanju. Ali, možda ćemo čak biti prinuđeni da tražimo zamenu za njega. Videćemo. Kažem, da sačekamo ponedeljak. Tada bi sve trebalo da bude mnogo jasnije, rekao je Todorić za Sportski žurnal.

Osim Bejkera, Partizan na poziciji plejmejkera trenutno ima dvojicu igrača pod ugovorom – Aleksandra Aranitovića i Australijanca Tomasa Vilsona. Sa timom trenira i Tadija Tadić, zlatni junior sa nedavno održanog Evropskog prvenstva u Bratislavi, kao i Andreja Stevanović čiji status još nije rešen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter