2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE DERBIJA: Đukić – realno, Milojević – moralo bolje

Objavljeno: 27.08.17 u 22:55

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije zadovoljan rezultatom u večerašnjem „večitom“ derbiju protiv Partizana.

– Ne mogu da kažem da sam zadovoljan nerešenim rezultatom, hteli da pobedimo, išli smo na pobedu. To se videlo u prvom poluvremenu, ali u drugom se video umor kod igrača. Koliko je realno da bude taj nerešeni rezultat na ravne časti, mislim da smo bili bliži pobedi… Imali smo prečku, a i (Vladimir) Stojković je dvaput dobro intervenisao, rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda i Partizan igrali su danas na stadionu „Rajko Mitić“ nerešeno bez golova u sedmom kolu Super lige Srbije.

– Igrači su dali svoj maksimum u ovom trenutku koliko su mogli. Sada nam ide pauza, treba da se odmorimo, a onda ima dosta igrača koji nisu prošli pripreme. Imaće par dana pauze, da se pre svega odmore psihički i fizički, malo da zaborave na fudbal i onda vredno da nastave da treniraju za nastavak sezone, nastavio je Milojević.

Na konstataciju novinara da su obe ekipe u današnoj utakmice delovale umorno, Milojević je rekao da će od svojih igrača tražiti da se naviknu na ritam mečeva četvrtak-nedelja.

– Moramo da se prilagodimo. To ću tražiti od svojih igrača. Zato i kažem da nisam zadovoljan, a to sam i njima rekao u svlačionici. Nema veze gde igramo utakmicu, ja uvek tražim i očekujem više od njih, rekao je Vladan Milojević.

Travnata podloga na stadionu „Rajko Mitić“ biće promenjena u naredne dve nedelje, a Milojević je kazao da to mora da se uradi.

On je dodao da nema informciju o tome da će Ričmond Boaći napustiti crveno-bele posle današnje utakmice.

FOTO: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je večerašnji remi u „večitom“ derbiju protiv Crvene zvezde najrealniji rezultat.

– Bilo je za očekivati tvrdu utakmicu na ovako teškom terenu i posle velikog umora obe ekipe. Nije bilo previše lepote. Obe ekipe su želelea da na pauzu odu sa dobrim rezultatom i niko nije želeo da igra s mnogo rizika. Podela bodova je zaslužena za obe ekipe, rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Partizan i Crvena zvezda su večeras na stadionu „Rajko Mitić“ igrali nerešeno bez golova u sedmom kolu Super lige Srbije.

– Čestitam obema ekipama na fer i korektnoj igri, dodao je on.

On je kazao da ekipa mora da se navikne na ritam utakmica četvrtak-nedelja, kao i da ga je brinulo kako će tim izgledati danas na utakmici, pošto su na jučerašnjem treningu igrači bili „mrtvi“.

– Moramo radom da se naviknemo na takav ritam utakmica. Potrošili smo se mnogo prethodne nedelje. Emotivno najviše. Bilo je normalno da bude ovakva utakmica. Iskreno, brinuo sam se kako će biti danas, pošto su igrači bili mrtvi na jučerašnjem treningu, ali su danas ipak smogli snage i odradili utakmicu. Videlo se da nemamo ideje i svežinu, rekao je on.

Đukić je ponovio da nema informaciju da će napadač Uroš Đurđević napustiti klub.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je igrala dobro nekih pola sata u prvom poluvremenu, dok je drugo poluvreme za zabotrav! U drugom poluvremenu su potpuno pali. Verovatno su slabo fizički pripremljeni, jer opravdanje za slabu igru, da je Zvezda emotivno ispražnjena, umorna, itd,, ne stoji, jer i evropske ekipe igraju u terminu sreda – nedelja! Pre će biti da je neke igrače, koji iz raznih razloga moraju igrati, pregazio stepen takmičenja u LE, za koji oni nisu dorasli! Tu prvenstveno mislim na Donalda, Srnića i Boaćija! Donald je užasno spor za Evropu a i nije nešto preterano borben, nisam nikada video da uklizava! Ovo je Evropa a Srnić i Boaći jednostavno nisu u stanju da u situaciji „jedan na jedan“ naprave višak. Uz to,pored Boaćija protivnički igrači slobodno prolaze a ovaj se ne bi setio da ih ometa tj. napadne!

    0
    0
    Odgovori
  2. Folirant,slusam sta prica i pitam se,pa, ko njemu jos ista moze da poveruje !? Partizan je zadnji put imao svoju lepu i prepoznatljivu igru jos u vreme Tumbe a posle njega sve je bilo tuga i muka i ako smo osvajali titule i redovno dobijali komsinicu. Zvezda je veceras bila bolja, ima dva opasna napadaca koje Kanga kljuka loptama tokom celog meca za razliku od nas gde se bezidejno i stereotipno igra dugim loptama na Tavambu i Djurdjevica a ulogu Kange preuzima golman Stojkovic !? Da li je to je Djukiceva ofanzivna filozofija fudbalske igra koju svakodnevno na treninzima primenjuje i maltretira ove jadnike !? Djurickovic menja Jankovica a penzioner Sasa Ilic kao po obicaju menja Sumu, jos da se nije povredio Jevtovic onda bi sigurno bila zamenio Jevtovic – Radin i tako u nedogled. Da li ovaj Partizan ima jos uvek svoju talentovanu decu sa kojima su potpisali prve profesionalne ugovore,gde su ta deca koja zbog nekih Djurickovica,Radina,Miletica ne mogu ni klupu da primirisu !? E,zato jeTumba bio car jer njegova hrabrost i filozofija fudbala se svodila na bacanje u vatru bas te nase talentovane dece koja je harala da bi kasnije pravila transfere u najvecim timovima sirom Evrope.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter