4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

O PENALIMA: Miletić misli da je bio nad Jankovićem, a ne nad Tavambom – Janković ne zna

Objavljeno: 27.08.17 u 22:36

Odigran je i 155. ‘večiti derbi’ koji je protekao bez golova.

Više prilika imali su domaći kojima je ipak malo bolje ležao loš travnati tepih.

Svoj derbi u ‘večitim derbijima’ imao je Nemanja Miletić koji je ovog leta iz Vesterloa stigao u Humsku. Štoper crno-belih je dao svoje impresije o prvom odigranom derbiju i utiske:

– Jako teška utakmica, nije bio sjajan teren, umor je stigao i njih i nas, navijači su očekivali više, ali nismo pružili sjajnu igru. Kažem, teren je bio jako loš. Moj prvi derbi, samo sam u prvih dva ili tri minuta bio u grču, posle sam bio potpuno opušten. Sad smo gledali snimak u svlačionici, mislimo svi. Da nad Tavambom nije bio penal, a da nad Jankovicem jeste, poručio je Miletić.

I danas je važnu ulogu u timu Miroslava Đukića imao crnogorski reprezentativac, Marko Janković, ali utisak je da je i u njegovom slučaju umor uzeo maha pa nije mogao u potpunosti da pruži maksimum.

– Znali smo da nas čeka težak meč, po veoma lošem terenu. Šteta je da derbi prođe u ovakvom rezultatu, bez šansi, dobrih poteza, a mislim da je to sve zbog terena. Oni su imali dobre šanse a da je teren bio bolji možda bi to išlo njima u korist. Ne znam za penal nada mnom, čim sam osetio da me je nesto pipnulo, odmah sam pao. Moraću da pogledam snimak, ali mislim da je bilo za najstrožu kaznu. Bila je borba na sredini terena za tu drugu loptu, jer smo i oni i mi išli na duge lopte. Mislim da je na kraju 0:0 najrealniji rezultat, kazao je Janković.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Stefan Smuđa

0
0

4 Komentara

  1. Da je igrac zvezdanesterca tako pao ne bi bilo dileme, penal bi bio sviran. Koliko ih je samo takvih u vom prvenstvu 2,3 ? Inace nad Jankovicem sigurno, nad Tavambom ne znam.

    0
    0
    Odgovori
    • Misli ti o tome da niste imali ni jedan sut u okvir gola, i da vam je golman najbolje ocenjen u timu…A ta teatralna bacanja u 16 nece da vam donesu pobedu…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter