3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA MILENKOVIĆ ZA HOTSPORT: Napred Partizan! Imam neki osećaj, daće ga Ostojić (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.17 u 15:06

Danas je derbi i sve je podređeno novom okršaju ‘večitih’ rivala, a svi se dobro sećamo ko je rešio njihov poslednji duel u finalu Kupa Srbije.

Nikola Milenković proveo je u Partizanu dovoljno vremena da, kako je sam rekao, ostvari svoje snove, okiti se ‘duplom krunom’ i postigne gol Crvenoj zvezdi u direktnom duelu za trofej u Kupu.

Danas napadači, ali ni defanzivci crveno-belih neće imati problem zvani ‘Stena‘, ali će novi fudbaler Fiorentine mislima biti uz svoje crno-bele. Odgledaće samo deo 155.’ večitog’ derbija, jer će imati obaveze na ‘Artemio Frankiju’ gde večeras od 20:45h gostuje Sampdorija.

– Pre svega bih pohvalio i jedne i druge što su izborili plasman u Evropu, velika je to stvar za srpski fudbal. Verujem da će ovaj derbi biti kvalitetan i da će navijači koji dođu na stadion imati šta da vide.

– Što se tiče očekivanja, Partizan je moja kuća i moja ljubav i verujem da mogu da stignu do pobede danas. Želim im svu sreću večeras i mislim da će upisati veoma važnu pobedu, jer svi mi znamo koliko pobeda u derbiju znači – izjavio je Milenković za HOTSPORT.

Prošlog puta Milenković je bio apsolutni junak. Čiji skok bi ovog puta mogao da reši derbi u korist ‘parnog valjka’?

– Voleo bih da pobedi Partizan, nije bitno ko će dati gol, ali eto imam neki osećaj da Bojan Ostojić može biti najviši u skoku i dati gol – rekao nam je Nikola.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Od navijača Partizana se oprostio na najlepši mogući način, uzajamna ljubav i poštovanje ostaće još dugo vrlo snažno. Popularni ‘Bleki‘ ne sumnja da večeras će stizati velika podrška sa južne tribine.

– Ne sumnjam u to da će Grobari doći u velikom broju i dati jak vetar u leđa igračma, jer svi znamo koliko ta podrška znači fudbalerima, a isto tako verujem da će moji bivši saigrači odraditi sjajan posao na terenu – ističe Milenković.

Za kraj, snažna poruka voljenom klubu i crno-belim fudbalerima:

– Još jednom, puno sreće večeras igračima i stručnom štabu, ne sumnjam u to da će dati sve od sebe i mnogo verujem u ovu ekipu. NAPRED PARTIZAN! – podvukao je za naš portal Nikola Milenković.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. ..Bravo Bleki-STENO !!! …“gani, drz’te gace, DOLAZI NEPLANIRANO i NENAJAVLJENO…
    …………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter