1
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija 21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

NENAD VANIĆ: Previsok i katastrofalan poraz (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.17 u 11:50

Posle poraza njegovog tima od Spartaka, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Vanić izjavio je da su crveno-beli doživeli previsok i katastrofalan poraz, ali da sada svi u klubu moraju biti jaki i izdržati, kako bi prevazišli ovaj težak trenutak.

Vojvodina je večeras poražena od Spartaka rezultatom 0:5 (0:1), u sedmom kolu Superlige Srbije.

– Ovo je nesvakidašnje visok poraz i jako težak trenutak za klub kao što je Vojvodina. Poraz uvek može da se desi, ali nismo ni razmišljali da može da se dogodi na ovakav način. Napravili smo mnogo grešaka i stvorila se nesigurnost u ekipi, a igračima je bilo jako teško da se vrate u meč. Alveš je bio opterećen greškom kod gola i žutim kartonom, pa sam ga izveo iz igre, pod pretpostavkom da će Spartak pokušati da brani rezultat i igra na kontranapade.

– Pokušali smo sa još jednim napadačem da dođemo do izjednačenja, ali nismo uspeli u tome. Ovo je previsok i katastrofalan poraz, ali najlakše je biti tužan, sagnuti glavu i pobeći od problema. Svi mi koji smo u klubu, sada treba da budemo jaki i izdržimo, tj. da vidimo da li možemo zajedno da se izdignemo posle ovog teškog poraza – rekao je Vanić.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

Narednog vikenda, u Superligi se neće igrati redovno prvenstveno kolo zbog obaveza reprezentacije Srbije, pa će se šampionat nastaviti tek za dve nedelje, kada će Voša gostovati ekipi Voždovca u Beogradu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter