2
Domaći fudbal

MAKEDONAC NE ŽELI U PARTIZAN: Pandev definitivno ugasio nade Grobara…

Objavljeno: 27.08.17 u 13:25

U smiraj prelaznog roka najavljena je još jedna transfer bomba u Partizanu, ali od nje, makar za sada, neće biti ništa.

Ako je želja Partizana postojala, ona će ostati pusta, makar što se tiče ovog letnjeg prelaznog roka, pošto je Goran Pandev u izjavi za makedonske medije negirao da bi mogao da dođe u Humsku.

– Ne znam ništa za najave dolaska u Partizan i ne znam odakle potiče sve to. Ja sam pre nekoliko sedmica produžio ugovor sa ekipom Đenove. Dobro mi je ovde i srećan sam – rekao je Pandev za makedonske medije.

Sinoć smo najavili ovu mogućnost, ali i istakli da bi do realizacije moralo mnogo kockica da se poklopi, jer Makedonac u Đenovi zarađuje previše za srpske uslove, a uz to je i bio standardan u prva dva kola Serije A.

Crno-beli se sada okreću novim rešenjima, čeka se potvrda dolaska Zorana Tošića, a čekaju se i pojačanja na levom boku i u samom špicu, usled već najavljenog odlaska Uroša Đurđevića.

0
0

2 Komentara

  1. Bitno je da je HotSport saznao da je Partizan u kontaktu sa Pandevom…inače u današnje vreme je teško sa nekim uspostaviti kontakt jer postoje samo fiksni telefoni

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa vi novinari i licitirate sa i.enima i onda kao igraci odjavili partizan..a u stvari sa njima niko i ne pregovara….dokle ce te rusiti partizan??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter