0
Domaći fudbal

INCIDENTI U NOVOM SADU: Sa tribina ka loži uvrede, u suprotnom smeru – udarci i pretnje (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.17 u 12:07

Težak poraz koji je Vojvodina doživela na svom ‘Karađorđu’ od Spartaka rezultatom 5:0 oslikao se i u nemilim scenama na tribinama i u loži.

Nije lako ovog leta biti Novosađanin i pristalica Vojvodine. Posle neočekivane smene trenera Radoslava Bataka i eliminacije od Ružomberoka već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, krenulo je nešto bolje u domaćem prvenstvu, ali je zato jučerašnji debakl u vojvođanskom derbiju od Spartaka kod mnogih navijača bila kap koja je prelila čašu.

Već posle trećeg gola Spartaka krenule su prozivke na račun uprave kluba, koja je iz lože odgovorila onima ‘ispod’ njih – pesnicama!

To je zabeležila kamera ‘Sport Network-a’, a morao je da reaguje i kordon policije, kako bi razdvojio pobesnele strane, dok su mahali prstima i pretili jedni drugima.

Navijači su u pravu, promene su potrebne u Vojvodini, a da li će se one desiti i kakve će one biti, trenutno je jako teško prognozirati…

Nemile scene pogledajte od 2:03 minuta priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter