0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan i Pandev uspostavili kontakt, Sulejmani…

Objavljeno: 27.08.17 u 00:01

Fudbalski klub Partizan doveo je reprezentativca Srbije Zorana Tošića, a danas se spekuliše o novim ‘bombama’ koje bi mogle da odjeknu u Humskoj.

Tako je HotSport već pisao da je na listi želja Partizana bivši reprezentativac Španije Bojan Krkić. Ali, nije samo on na radaru crno-belih. Naime, želja ‘parnog valjka’ je i iskusni makedonski napadač Goran Pandev. Kako HotSport saznaje iz kluba su razgovarali sa napadačem Đenove, kontakt je uspostavljen, ali za sada ništa zvanično. Naime, problem je visoka plata Makedonca, koji je u 2. kola Serije A odigrao 152 minuta za klub iz luke na severu Italije.

Večeras se u medijima pojavilo još jedno ime i to iz direktnog rivala u grupi Lige Evrope. Navodno, Partizan je zainteresovan da vrati Mrialema Sulejmanija. Ipak, kako je HotSportu rečeno iz kluba, ta opcija nije realna, jer je Sulejmani jedan od ključnih igrača Jang Bojsa.

Nema sumnje da je šokantnih, sada već, pet dana pred navijačima Partizana.

Na tragu informacija i pomogao: Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter