0
Boks

ZAISTA JE BILA BORBA GODINE: Mejveder nokautirao MekGregora u 10. rundi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.17 u 09:10

Fantastičan meč dvojice neverovatnih boraca na kraju je ipak pripao iskusnijem Flojdu Mejvederu, iako je i Konod MekGregor pokazao da ume da se bije i po bokserskim pravilima.

Flojd Mejveder je, iako u 40. godini, dakle 11 više od svog rivala, uspeo da bude agresivniji, jači i efikasniji u udarcima, te je u 10. rundi uspeo da nokautira MMA borca Konora MekGregora.

Da su se borili po UFC pravilima, verovatno bi Konor za par sekundi završio Flojda, ovako je ‘matorac’ ostvario svoju 50. pobedu u karijeri i BEZ PORAZA završava svoju profi karijeru!

Od početka se videlo da MekGregor nema idealnu boksersku tehniku, često je pokušavao da odalami rivala, što u boksu obično prolazi kažnjeno kontrom, bilo direktom, krošeom ili aperkatom.

Dok su mu bili sveži saveti van konopaca, uspevao je da drži gard i skriva se od ‘blagih’ napada Mejvedera, a čim su ruke krenule dole, iskustvo i tehnika Flojda došli su do izražaja.

Lomio je rivala preciznim udarcima, dok u 10. rundi nije definitivno zadao seriju udaraca koju je sudija prekinuo, ujedno i označivši kraj duela. Taman toliko da se publika širom sveta dovoljno zabavi.

– Bio je mnogo bolji nego što sam očekivao. Imao sam dobar plan borbe od starta do cilja. Boks je neverovatan sport i želim da se zahvalim svima koji su bili ovde i onima koji su gledali ovaj duel širom sveta – poručio je Mejveder.

– Bio je ovo moj poslednji ples. Izabrao sam savršenog partnera za to, Konore, bio si đavolski težak rival – zaključio je on.

Ocene mnogih bokserskih stručnjaka su da je MekGregor odolevao Mejvederu mnogo duže nego što se očekivalo i da, iako nije bokser, ispunio je očekivanja ovakvog meča nazvanog – ‘superborba’.

(Izvor: youtube / Sky Football)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter