3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANA IZMENA: Igrači Partizanovog rivala se otrovali, ali je brzo pronađen mnogo bolji protivnik

Objavljeno: 26.08.17 u 19:24

Košarkaši Partizana trebalo je da odigraju prvi pripremni meč uoči nove sezone, ali nisu zbog trovanja hranom velikog broja igrača Temišvara.

Temišvar je trebalo da bude prvi rival, ali će umesto Rumuna to biti nemački Oldenburg, tim koji se ovih dana takođe priprema u Beogradu za narednu sezonu.

Meč između crno-belih i Nemaca igraće se sutra uveče od 19 časova u dvorani ‘Vizura sport’.

Posle tog susreta, Partizanu će gost biti Bešiktaš, zatim će ‘parni valjak’ igrati protiv ABA ligaša Igokee, a onda turnir 12. i 13. septembra protiv Lokomotive Kubanj, Mega Bemaksa i Antverpena.

Uslediće najavljeni Superkup ABA lige od 20. do 23. septembra u Baru, da bi tri dana po završetku tog takmičenja u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ stigao Fenerbahče, kao generalna proba pred start nove sezone.

0
0

3 Komentara

  1. Molim ove iz uprave da na nove dresove ,iznad grba postave dve srebrne zvezdice,ali kako vode klub ,valjda ne znaju ni koliko su titula osvojili.Malo da bodu oči novim velikanima srpske košarke.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..jbg. jos uvekkk je otrovnaaa pudla na slobodi………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter