2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

DA LI JE NEDELJA DAN ODLUKE: Đorđević seče, ko ne ide na Bosfor?

Objavljeno: 26.08.17 u 23:20

Veliki broj reprezentacija već je odlučio kojih će 12 igrača odvesti na Evropsko prvenstvo u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj, a u toku sutrašnjeg dana ili najaksnije u ponedeljak će isto učiniti i Aleksandar Đorđević.

Sale Nacionale je danas napunio 50 godina i redakcija HotSporta od srca čestita selektoru Srbije. Naravno, sa nestrpljenjem očekujemo njegovu tešku odluku kojih če 12 momaka povesti na Eurobasket. Vremena nema puno, jer je u petak prva utakmica.

Za sada je tu 14 momaka, što znači da su dvojica višak. Koja, to samo selektor zna. Ipak, po viđenom tokom priprema i utakmica odigranih u avgustu možda se može i naslutiti. Naime, posle povrede Miloša Teodosića, oglasio se i drugi povređeni igrač tokom priprema Nemanja Nedović. On je istakao da nigde nije rekao da će sigurno igrati na Eurobasketu, ali i da neće. Ipak, eksplozivni bek je zbog povrede ramena propustio ceo tok priprema, te ne bi čudilo da upravo on bude van spiska za Eurobasket, kako ne bi obnovio povredu, to jest kako bi šansu dobio neko spremniji.

Drugo ime koje se pominje je Nikola Kalinić. Kako Novosti danas pišu, krilo Fenerbahčea se tokom priprema žalilo na problem sa leđima. Podmukla povreda koja može da donese mnogo problema ako bi se pojavila tokom turnira. Možda i to bude uticalo na odluku Aleksandra Đorđevića.

Ako pitate narod ili čitaoce HotSporta, oni su u našoj anketi glasali da Branko Lazić i Marko Gudrić ostanu u Beogradu. Kapiten Crvene zvezde je dobio 1.085 glasova, dok je Marko Gudurić imao 929 glasova. Naravno, sve su ovo spekulacije i želje, a za najkasnije 48 sati znaćemo ko ide, a ko ne u najveći grad Turske…

0
0

2 Komentara

  1. ..u svakom slucaju, “gani su VISAK, k’o i uvekkk …………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter