2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STIGAO ODGOVOR: Terzić se oglasio povodom pisanja o napadu na Vuletića

Objavljeno: 25.08.17 u 18:04

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje za javnost po kom je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pretio potpredsedniku crno-belih Vladimiru Vuletiću.

Dvorana ‘Grimaldi’ u Monte Karlu danas je bila poprište žreba za grupnu fazu Lige Evrope u kojoj će po prvi put igrati dva srpska kluba Partizan i Crvena zvezda. Nažalost, po završetku žrebanja iz Monaka su stigle ružne vesti, Partizan je objavio da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić napao potpredsednika njihovog kluba Vladimira Vuletića. Novosti su pozvale prvog operativca Crvene zvezde, ali je on bio kratak:

– Ko je taj Vuletić? Bavim se samo Crvenom zvezdom!

Partizan je istakao da je protiv Zvezdana Terzića podneo tužbu redovnom sudu, ali i Etičkoj komisiji UEFA. Nažalost, već je počela da se podiže prašina pred derbi u nedelju.

0
0

2 Komentara

  1. interesantno je. svaki put pre derbija pocinju da gnjave. da sam terzic nebi nista odgovaraom ni na kakva pitanja. ako gospoda iz partizana misle tako ima sud pa izvoli. sramota da se navijaci pale time. treba da bidemo ponosni na nase klubove. i ako sam zvezdas radujem se uspesima nasis timova . zato molba za sve ljubitelje sporta ne nasedajte na price. cuvajmo se jedan je zivot. puno pozdrava za sve i da derbi protekne
    bez problema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter