17
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SNIMAK KOJI OBILAZI INTERNET: Čak je i Jovana Guzijan plakala sinoć u Ljutice Bogdana (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.17 u 09:30

Veoma emotivno veče za sve koji su se sinoć nalazili na stadionu ‘Rajko Mitić’, a i mnoge kraj ‘malih ekrana’.

Novinarka Arene sport nije mogla da zadrži suze posle velikog uspeha Crvene zvezde.

Ogroman broj ljudi je sinoć u Ljutice Bogdana bio uz Zvezdu. Crveno-beli su od samog početka igrali za njih, i one koji nisu uspeli da dođu do karte ili su jednostavno rešili da iz svog doma gledaju meč. Od samog početka su krenuli hrabro i napali rivala.

Crveno-beli su bili za klasu bolji rival od ruskog Krasnodara koji nije pretio, ali je onda sudija Štiler pogurao Ruse ka eventualnom povartku, što se na sreću Zvezde ipak nije desilo.

Po poslednjem sudijskom zvižduku Nemca je krenulo veliko radovanje, bilo je suza radosnica na sve strane, a kamera Arene sport je uhvatila možda i jedne od najlepših – novinarke Jovane Guzijan:

(Izvor: YouTube/Arena Sport HD)

0
0

17 Komentara

  1. kakav neprofesionalizam… nije u pitanku hejt ili bilo sta, ali devojka mora da se uzdri, ali to govori o arenasportu i njihovim radnicima. inace cestitke cvz i pfc iz sarajeva

    0
    0
    Odgovori
    • Е нек си јој реко!
      Непрофесионализам? А што, матере ти твоје Зилхе? Да ли је Јована била на телевизији и радила интервју? Није. Ухватила је камера. И?

      Но од „јакошњих“ Сарајлија се боље и не очекује.

      0
      0
      Odgovori
    • E neka si mu rekao, evo jos jedan navijac Partizana da se pridruzi. Jel dao Bog da imamo sta da gledamo.svi zajedno do Nove godine…

      0
      0
      Odgovori
  2. ..i ja bih ‘plakao od srece’, kada se zna, SVI smo odlicno videli NEPRIZNAT, A CIST GOL RISTICA, tako da crveni fk OPET NEZASLUZENO, sa rezultatom 4-4 ide dalje, ALI, vratice im se vec u sledecem kolu-oteto prokletooo !!! ………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter