3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJE FOTOGRAFIJE ZVEZDINOG PODVIGA: Bujica oduševljenja, suze, smeh… (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 25.08.17 u 01:26

Crveno-beli su ove noći učinili ono što nisu uspeli u prethodnih 10 godina.

Napokon će se u Ljutice Bogdana i na jesen igrati evropska takmičenja.

Išla je Zvezda korak po korak, preko Malte i Florijane, pa Irtiša i onda prvog velikog iznenađenja – Sparte Prag. Nakon toga, eliminacija Krasnodara se ne može smatrati za iznenađenje.

Očigledno se radi o jednom dobro ukomponovanom timu, ono što je Zvezdi falilo godinama. Odličan trener, dobro uklopljeni stranci koji su tu već nekoliko godina, dobre novajlije i pogođeni dolasci.

Sve je to uzrok što će Zvezda naći u grupnoj fazi Lige Evrope.

0
0

3 Komentara

  1. STOP MRZNJI. Mrznji nema mesta gde se sportski navija, svako svoj tim vise voli od najljuceg rivala, lepo je sto su prosla oba tima, naravnio da se svako svom najvise raduje, pozdrav svima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ih ih, provukli ste se samo tako da nije sudija ostetio krasnodar tamo i uskratio ih time, cekali bi jos na ligu evrope, ali sve se to kasnije vrati, isto kao sto s partizanom igratse nereseno zahvakjujuci sudiji i golu posle gol auta, krasnodar ostecen tako da nije originalan razlog za slavlje, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako te ne mrzi da pod raznim imenina pises komentare protiv Zvezde? Tvoj tim je prosao, idi raduj se. Ne razumem ovu kolicinu mrznje koju vi sa druge strane imate. Ako su oni osteceni u prvom, mi smo u drugom. Penal nije ni postojao tako da decko mozes samo da mrzis, a zalosno je sto je to tvoj jedini adut.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter