0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUŽNJAČKI DERBI: Radnik gostuje u Nišu

Objavljeno: 25.08.17 u 16:46

U subotu od 20 časova na niškom Čairu u okviru 7. kola Superlige Srbije se igra ‘južnjački derbi’ između Radničkog iz Niša i Radnika iz Surdulice.

Ekipa Radnika, koja sa protelka tri gostovanja donosi kući bodove, odlazi ekipi Radničkog, koji iz četiri utakmica na domaćem terenu, zasad broji toliko i pobeda. Veliko interesovanje vlada za ovu utakmicu, bar što se tiče simpatizera južnijeg superligaša, a šta se njima može obećati, čulo se na redovnoj konferencije za medije Radnika.

– Ova utakmica ima neku posebnu draž za nas. Uvek se drukčije osećamo pred taj naš „derbi“- kaže Simo Krunić – Idemo ekipi koja jako puno dobro igra kući. Svaku utakmicu u ovoj sezoni su kod kuće pobedili. Imaju dobar sastav i u skoro svakoj utakmici, osim sa Zvezdom u ovih šest kola su bili dominantniji. Ono što je bitno za nas je da nas čeka vrlo težak zadatak, ali, imamo i mi neke svoje adute, i pokušaćemo na naš način da iznenadimo domaćine, tako da ćemo pokušati da se vratimo neporaženi. Uspeh bi umalome bio nerešen rezulat, a vratiti se kući sa osvojena tri boda, još veći.

U timu Krunića i ovog vikenda neće zbog povreda biti Mićića, Gojkovića i Milovanovića. Pravo na nastup u prvih 11 imaju svi igrači, a iznenadjenje mogu(ali ne moraju biti novajlije) u zavissnosti od toga koliko su se uigrali sa timom – čilo se na konferenciji.

Utakmica Radnički – Radnik igra se u subotu na Čairu sa početkom u 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter