7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVO IZNENAĐENJE: Krstičić nije poslednji, novi vezista u Zvezdi – sada mladi reprezentativac! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.17 u 14:54

U Ljutice Bogdana uskoro stiže novi igrač sredine terena.

Iako se mislilo da će se do kraja letnjeg prelaznog roka dolasci bazirati samo na odlaske ili eventualne pehove kao što je bio slučaj sa Jovičićem, Zvezda dobija pojačanje.

Radi se takođe o domaćem igraču, ali ovoga puta i iz domaćeg šampionata. Novi igrač Crvene zvezde postaće Filip Bainović, 21-godišnji vezista koji nosi dres Rada i koji je igrao za mlađe selekcije reprezentacije naše zemlje.

Mladi i talentovani zadnji vezni uskoro će potpisati ugovor sa crveno-belima i to kratko nakon što je Zvezda dovela već jednog vezistu, Nenada Krstičića. U odnosu na bivšeg reprezentativca, Bainović se naravno smatra i kao zalog za budućnost pošto se radi o momku rođenonm 1996. godine.

Dolasci novih fudbalera na pozicijama sredine terena pokazuju i da čelnici Zvezde ne dovode samo zamene za Branka Jovičića, već eventualno i za strance koji igraju na tim mestima a uskoro bi mogli da odu iz Zvezde.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Anonimni, ako ne povedete racuna vrlo brzo ce te postati vrlo anonimni…pusti ti Zvezdu, daleko ste vi od nje svetlosnim godinama i nikada je necete dostici…

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko su u Zvezdi već deceniju bahatzi i rasipnički raspoloženi najbolje govori podatak da je od ljeta 2007.godine, dakle za 11 sezona Zvezda angažovala preko 200 fudbalera, tačnije 205! Odnosno 18,5 po sezoni.

    0
    0
    Odgovori
      • Nije pa, nego je to jedan od najboljih dokaza kako Zvezda pravi dugove i kako gubi trofeje i evropske mečevem, jer ne postoji ni sistem, ni plan, ništa. Gomilanje igrača i povećavanje dugova. Živite decenijama na jaslama države i još kukate da vam neko nešto otima.

        0
        0
        Odgovori
        • Jeste pa,vidis ti mislis o Zvezdi potaj Boga cija je ovo kombinacija no ne vazno taj teren nece videti….nego pitas li se ti gde su Vasa pojacanja…kazes drzavne jasle ajde neka ti bude…a vase jasle? Vase prodaje pa koja i kakva i koliko pojacanja ste doveli? Gde su Vam Vase pare? Ne,ovako je najbolje kao nojevi zabijate glavu…a pricam sa fizioterepautom Vasim sadasnjim…kazs gora situacija nije bila…da ste gori od nas i kako to? Nisi znao? Lazem? Mozda ali mozda i ne

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter