1
Domaći fudbal

ČUKARIČKI SE POJAČAVA: ‘Brđani’ angažovali bivšeg fudbalera Genčerbirligija

Objavljeno: 23.08.17 u 20:20

Fudbalski klub Čukarički angažovao je još jedno pojačanje u ovom prelaznom roku.

Novi fudbaler kluba sa Banovog brda je Samjuel Ovusu koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Fudbaler iz Gane zadužio je dres sa brojem 19. Ovusu će biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Čukaričkog Nenadu Lalatoviću za utakmicu protiv Rada koja se igra u petak 25. avgusta.

Dvadesetjednogodišnji vezista vratio se u srpski fudbal iz turskog Trabzona pošto je dogovorio uslove sa Čukaričkim. Ranije u Srbiji  je igrao za Radnik iz Surdulice. Ovusu je u debitantskoj sezoni Radnika u eliti postigao sedam i namestio još tri gola, brzinom je mučio protivničke defanzivce (posebno se istakao u dva sudara sa Partiazanom) i potom za obeštećenje od 200.000 evra prešao u Genčlerbirligi gde se nije najbolje snašao.

Čukarički je ovog leta pored Ovusua doveo i Ognjena Mudrinskog, Nikolu Drinčića, Aleksandra Kirovskog, Darka Puškarića, Nemanju Belića i Đorđa Crnomarkovića.

0
0

1 Komentara

  1. Sa ovim timom Cuka bi trebalo da je kandidat za titulu . Stabilne finansije , iskusan tim , ali nesto ne ide kako treba. Nadam se da ce se ukljuciti u borbu pa da gledamo zanimljivo prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter