0
Evrokupovi

FOTO: FK PARTIZAN

BLIŽI SE VIDEOTON: Silno motivisani crno-beli

Objavljeno: 23.08.17 u 15:40

Partizan sutra u Felčutu igra utakmicu koja bi mogla da mu donese jesen u Evropi.

U prvoj utakmici je bilo 0:0 te će jedino poraz značiti eliminaciju za Partizan sutra, ili takođe utakmica bez golova nakon čega će se igrati produžeci.

Ekspedicija prvaka Srbije se juče uputila ka Mađarskoj gde je očekuje najbitniji duel u ovim kvalifikacijama, a ako je suditi po izjavama ovosezonskih pojačanja, Danila Pantića i Nemanje Miletića, tim je motivisan i želi trijumf.

– Sutra je najvažnija utakmica za nas, nadamo se pozitivnom rezultatu i da ćemo proći dalje. Za ove utakmice se živi, nema potrebe za panikom i strahom, već samo da se opustimo i igramo fudbal. Oni će se sigurno otvoriti jer igraju kod kuće, a svaki naš gol će se brojati duplo. Nikolić nas nije nadmudrio, samo je uspeo da kontroliše neke naše kvalitete. Došli su po nerešen rezultat i ako uspeju da daju gol. Sada će biti pod pritiskom, pokušaće da nas napadnu, a kao što je najavio naš trener, ni mi se nećemo braniti, već ćemo krenuti u napad, rekao je pozajmljeni igrač Čelsija.

I Nemanja Miletić koji je došao u Humsku ovog prelaznog roka ne očekuje znatno drugačiju utakmicu od one koja se igrala pre nešto manje od nedelju dana. Stil fudbala koji gaji Marko Nikolić u Mađarskoj nije preterano atraktivan, ali će Videoton morati da se otvori imajući u vidu da igra na svom terenu.

– Kao što je rekao šef, radili smo fenomenalan posao u defanzivi, dve utakmice uzastopno nismo primili gol. U prvoj utakmici se više pričalo o Marku Nikoliću nego o samoj utakmici. Sada ih znatno bolje poznajemo. Nikolić poznaje 90 posto igrača, uradio je dobru analizu, bila je utakmica ružna za oko. Imamo pozitivan rezultat, sada neće moći tako, biće drugačiji meč. Nećemo se opterećivati atmosferom, kod kuće smo igrali bez publike, interesuje nas samo jedan cilj, a to je Liga Evrope, rekao je Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter