7
Evrokupovi

BRIGA MANJE ZA ĐUKIĆA: Partizan će biti znatno jači protiv Videotona u revanšu! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.17 u 09:26

Sa njim ili bez njega Partizan nije isti, zato trenera Đukića raduje da je Brazilac zalečio povredu i igraće u borbi za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Svi aduti na talon, pošto više nema popravnog posle revanša. Partizan je juče stigao u Budimpeštu na novi megdan sa Videotonom, a kako saznaje HotSport dobra vest za trenera Miroslava Đukica jeste da može da računa na Evertona Luiza, koji je beogradski meč pratio sa klupe za rezerne igrače.

Brazilac je i tada bio najavljen da je potpuno spreman, ali je to bila Đukićeva ‘finta’, pošto je i protiv Vojvodine, ali i Videotona tada ostajao na klupi. Sada se ipak u potpunosti oporavio od povrede i zauzeće svoju poziciju u startnom timu sutra uveče od 20 sati.

FOTO: STARSPORT

U Beogradu su ostali povređeni Nebojša Kosović, Alen Stevanović i Mohamed El Munir, koji nisu u kombinaciji za revanš.

Šef struke crno-belih ima jos nekoliko dilema oko sastava tima, a rebuse bi trebalo da reši posle večerasnjeg zvaničnog treninga na stadionu ‘Panco arena’, kapaciteta od 3.820 mesta.

Srpski tim imaće i podršku oko 200 navijača, koji će sutra tokom dana stići u okolinu Budimpešte.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Munir mu nije u kombinaciji, ali zato jeste suplji Miletic. Da, uprava treba nesto zaraditi. Mars Djukicu u Boziju mater!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter