0
Košarka

Kosarka play off final game 2 Crvena Zvezda v Partizan Head coach Dusko Vujosevic (C) celebrate with his players Petar Aranitovic Boris Dallo Mihajlo Andric Djordje Gagic Milenko Tepic Davis Bertans Nemanja Bezbradica Belgrade, 06.16.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PORUKA DULETU OD KK PARTIZAN: Ponovo pobedi, kao nekada kraj aut-linije! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.17 u 19:29

Iako se možda nisu razišli u najboljim odnosima, a Vujošević trenutno preko suda traži svoj novac od Partizana, kada je zdravlje u pitanju, nema prepreka.

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, trenutno se leči na VMA zbog problema prouzrokovanih dijabetesom. U toj bici, Partizan mu želi da pobedi kao što je to činio nebrojeno puta kraj aut linije košarkaškog terena.

– Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, Duško Vujošević, trenutno bije najvažniju bitku do sada! Ovoga puta, Dule se ne bori za košarkaške pobede, već za zdravlje i neometan život koji su ugroženi usled problema prouzrokovanih dijabetesom. U toj bici, KK Partizan NIS mu stoji na raspolaganju i želi da iz nje izađe kao pobednik, baš kao što je to činio nebrojeno puta kraj aut linije košarkaškog terena!

Dule, ponovo pobedi! – stoji kao poruka na zvaničnom sajtu KK Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter