in , ,

PORUKA DULETU OD KK PARTIZAN: Ponovo pobedi, kao nekada kraj aut-linije! (FOTO)

Kosarka play off final game 2 Crvena Zvezda v Partizan Head coach Dusko Vujosevic (C) celebrate with his players Petar Aranitovic Boris Dallo Mihajlo Andric Djordje Gagic Milenko Tepic Davis Bertans Nemanja Bezbradica Belgrade, 06.16.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iako se možda nisu razišli u najboljim odnosima, a Vujošević trenutno preko suda traži svoj novac od Partizana, kada je zdravlje u pitanju, nema prepreka.

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, trenutno se leči na VMA zbog problema prouzrokovanih dijabetesom. U toj bici, Partizan mu želi da pobedi kao što je to činio nebrojeno puta kraj aut linije košarkaškog terena.

– Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, Duško Vujošević, trenutno bije najvažniju bitku do sada! Ovoga puta, Dule se ne bori za košarkaške pobede, već za zdravlje i neometan život koji su ugroženi usled problema prouzrokovanih dijabetesom. U toj bici, KK Partizan NIS mu stoji na raspolaganju i želi da iz nje izađe kao pobednik, baš kao što je to činio nebrojeno puta kraj aut linije košarkaškog terena!

Dule, ponovo pobedi! – stoji kao poruka na zvaničnom sajtu KK Partizan.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOTSPORT SAZNAJE: Bejker teško povređen, Partizan razmišlja o raskidu!

KVALFIKACIJE ZA LŠ: Seltik je branio 5:0, a Astana je bila na pragu senzacije (VIDEO)