0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Hrvatskoj i Sloveniji, igraju Rijeka i Maribor

Objavljeno: 22.08.17 u 10:35

Sledi rasplet u kvalifikacijama za Ligu šampiona i večeras dobijamo učesnike grupne faze elitnog takmičenja, a izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

ASTANA – SELTIK 3 + (1.70)

Posle pet primljenih golova u Glazgovu jasno je da škotski gigant ide dalje, ali svakako da domaći igrači na svom veštačkom terenu žele da pobede rivala i sledi otvorena partija.

MARIBOR – HAPOEL GG (1.80)

Slovenci pred punim tribinama jure plasman u elitu, a minimalna prednost tera goste da pokušaju da postignu bar jedan pogodak, tako da pored taktičkih zamisli trenera, biće golova.

RIJEKA – OLIMPIJAKOS 2 – 3 (1.95)

Grci su se provukli u Atini i sa mnogo opreza stižu na vruć revanš na terenu pored obale Jadranskog mora, ali želeće da postignu pogodak i približe se plasmanu u elitu, mada domaćin može da bude opasan.

ESTEGAL – PAIDEH 1 (1.65)

Nastavlja se trka za bodove u Iranu, gde je domaćin danas apsolutni favorit i očekuje se pun pogodak u pohodu na prvo mesto, što je imperativ.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 9.84.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter