0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN: Dva nova lica na treningu crno-belih, a tu je i ljubimac Grobara

Objavljeno: 21.08.17 u 12:30

Trener Partizana Miroslav Muta Nikolić polako slaže kockice za narednu sezonu.

Marko Pecarski, sin legendarnog centra Partizana s kraja 80-ih Miroslava Pecarskog, od danas će trenirati sa crno-belima.

Ovu informaciju potvrdio je menadžer Miško Ražnatović na Twitteru dodavši da pregovori između Partizana i Bajerna iz Minhena oko uslova pod kojima bi 17-godišnjak postao igrač srpskog kluba i dalje traju.

Pecarski je početkom avgusta učestvovao u pohodu U18 reprezentacije Srbije na zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u Slovačkoj, Prošlog leta na U16 Eurobasketu u Crnoj Gori, Pecarski je učestvovao u osvajanju bronzane medalje, a turnir je završio kao najbolji strelac, najbolji skakač i član idealne petorke. On je prošle sezone nastupao u drugom timu Bajerna, odnosno trećoj ligi Nemačke,a u sezoni 2015/16 nastupa je za Megu.

Na treninzima Miroslava Nikolića pojavio se i Janis Dimakopulos (22, 218), student američkog Univerziteta Irvin. Grk će biti na probi u KK Partizan gde će pokušati da se izbori za ugovor i zauzme mesto u renoviranom timu crno-belih.

U ponedeljak je sa Partizanom trenirao i Novica Veličković, kojem je istekao ugovor na kraju prošle sezone,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter