0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija 21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

NENAD VANIĆ: Jako bitna tri boda

Objavljeno: 20.08.17 u 13:32

Posle pobede njegovog tima nad Javorom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Vanić izjavio je da su crveno-beli osvojili veoma bitna tri boda.

Vojvodina je večeras pobedila Javor rezultatom 0:1 (0:0), u šestom kolu Super lige Srbije.

– Zadovoljan sam sa pobedom i osvajanjem jako bitna tri boda, čime smo nastavili uspešnu seriju sa starta sezone. Nismo prikazali igru koju sam tražio i očekivao, ali to je možda i normalno, imajući u vidu da smo naspram sebe imali motivisanog protivnika, koji se, posle slabog početka prvenstva, opredelio za defanzivu kako ovu utakmicu ne bi izgubio.

-Mislim da smo imali posed i bili bolji rival čak i pri vođstvu od 0:1, kada smo imali još neke prilike koje smo morali da iskoristimo i rešimo meč. S druge strane, u poslednjih nekoliko minuta, i Javor je posle naših grešaka stvorio šanse iz kojih je mogao da nas kazni. Ima dosta toga što ćemo ispravljati kroz treninge, ali sada nam je najvažnije to da smo osvojili tri boda. Ekipi Javora želim mnogo uspeha u narednim utakmicama – rekao je Vanić.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine za vikend će dočekati ekipu Spartaka iz Subotice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter