1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ LUČANA: Povezivali su ga sa Zvezdom i Partizanom, a on ode u Španiju!

Objavljeno: 20.08.17 u 18:35

Mladost iz Lučana rešila je egzistenciju na neko vreme prodajom svog najboljeg igrača iz prošle sezone, momka koji je propisno namučio odbranu Crvene zvezde.

Reč je o možda i najbržem fudbaleru u Superligi Srbije Saši Jovanoviću. Krilni napadač Mladosti iz Lučana novi je član Kordobe. Ugovor je potpisan do 2019. godine.

Mladost je od ovog transfera inkasirala 750 hiljada evra po podacima Transfermarketa. Saša Jovanović je u Lučane stigao 2014. godine i postigao je 21 gol, koliko je imao i asistencija.

Podsetimo, krilni napadač se tokom zime, ali i ovog leta povezivao sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

0
0

1 Komentara

  1. Ako u Mladosti ostane trener Milovanović onda Mladost sigurno ispada iz lige, jer se sva koncepcija igre Mladosti vezivala za „parkirani autonus“ u svom šesnaestercu stim da se iznenada otvore vrata autobusa i iz njega izleti Saša Jovanović. Sve je bilo u rukama Saše J. A, on je znao da postigne gol ili namesti asistenciju. Znači, sada ova „genijalna taktika“ Milovanovića pada u vodu. Milovanović je kao neki radnik u konfekciji, koji je naučio da celog svog radnog veka pravi leve rukave. Sve ostalo za njega je viša matematika. Zat je Milovanović već počeo da se pravda i traži alibije za poraze. Te nije suđen aut za Mladost, te bio je ofsajd, te mrze ih sudije, itd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter