0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

O NE, PROBLEM U NAJAVI: Stručnjak iz Klipersa došao u Beograd zbog Teodosića!

Objavljeno: 19.08.17 u 16:00

Teško je i zamisliti reprezentaciju bez Miloša Teodosića, a dok naši momci tempiraju formu u Hamburgu, Miloš Teodosić ima velikih muka sa listom noge.

Ima li kraja problemima naše košarkaške reprezentacije u pripremama za Eurobasket u Istanbulu? Izgleda da ne. Posle penzije Stefana Markovića, otkaza Nikole Jokića, povreda Nemanje Bjelice, ali i nedavno Marka Simonovića i Miroslava Raduljice, problematičan je i Nemanja Nedović, ali i – Miloš Teodosić.

Naime, od ranije je poznato da naš kapiten muku muči sa povredom lista noge, a kako prenosi ‘Blic’, stručnjak iz Los Anđelesa stigao je u Beograd upravo zbog Miloša Teodosića.

On će ga pregledati i pokušati da ustanovi dalju terapiju, ali pitanje da li će biti spreman za Evropsko prvenstvo. Tim pre jer je poznata praksa NBA klubova, da kada pošalju stručnjaka na daleki put, retko se nazad vraća bez igrača.

Takav je bio slučaj sa Bobanom Marjanovićem pre dve sezone, koji je nakon pregleda lekara iz San Antonija dobio preporuku da ipak ne igra za nacionalni tim, što je on i poslušao.

Podsetimo, čeka se izveštaj lekara iz Malage oko povrede Nemanje Nedovića, a u slučaju njihovih otkaza naš nacionalni tim bio bi ozbiljno uzdrman, samo desetak dana pred početak Eurobasketa gde u grupi D Srbija igra protiv Turske, Rusije, Letonije, Belgije i Velike Britanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter